Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 364 226 40 76
WEB https://buharaevlerktml.meb.k12.tr
Adres : ULUKAVAK MAHALLESİ TEKCEVİZ 8.SOKAK NO 20
VİZYON : Zanaatkarlığı, sanatkarlık yapan bir kurum olmak, Tasarlayan, üreten, markalaşan bir kurum olmak, Meslek edindirmede lider olmak, Okulumuzun adının kendi alanında bir ekol olması, sektörün istihdam için öncelikli tercih ettiği kurum olmak, Çağdaş teknolojiyi oluşturan, uygulayan, eğitimdeki bilimsel gelişmeleri özümseyen, sayılı okullar arasına girmek, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Buharaevler Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak; iş piyasasının ve çevrenin eğitimli eleman ihtiyacını karşılayan, kurumlarla ve sektörle uyumlu çalışan, alanında yeterli bilgi ve beceriye sahip, yaratıcı, üretici, girişimci, yeniliklere açık, kendini geliştirebilen, çevresine saygılı bireyler yetiştirerek topluma hizmet vermek, İnsanlığın ortak değerlerini paylaşan, kritik düşünen, sosyal değerleri özümsemiş, yenilikçi atılımları denemekten korkmayan, üretken, öğrenmeyi ve araştırmayı benimsemiş sorun üretmek yerine sorun çözmeyi ilke edinmiş kendisine ve çevresine karşı sorumluluk duygusuyla hareket eden gençler yetiştirmek, Çevresinde üreten, ülkesine hizmet bilinciyle mesleğinin sorumluluğunu bilen, mutlu, çalışkan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1915
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:05-12:05 Sabah (1-5 ders saati) 12:05-13:05 Öğle tatili 13:05-17:20 Öğleden sonra(5-10 ders saati)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : BUHARAEVLER OTOBÜSLERİ GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : ULUKAVAK MAHALLESİ TEKCEVİZ 8.SOKAK NO:20
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ